loader image
KONTAKTI
NASER JASIQI

Tel: 044 133 593 | 044 246 627 | 044 997 700

E-Mail: info@junited-footboll.com

Orari: 09:00-13:00 | 16:00-18:00


Mirë se vini te

J-UNITED Football


Tashmë ka filluar punën Akademia më e re e futbollit, iniciativën për themelimin e së cilës e ka marrë ish-anëtari i kombëtares së Kosovës Naser Jasiqi. Krahas punës së kësaj akademie do të jenë dy ish-bashkëlojtarët e KF Vëllaznimi, Labinot Efendia e Ndrec Komani.
Të tre trajnerët e liçensuar nga FIFA, do të jenë të mbikqyrur nga trajneri i mirënjohur Kosovar dhe pjesë e kombëtares, Genc Hoxha. Çasja profesionale në këtë akademi ka bërë që një numër i madh i talentëve t’na adresohen neve, madje duke braktisur shkollat e deritashme të futbollit! “Konkurenca është e madhe dhe të gjithë ata të cilët lajmërohen së pari, do ta sigurojnë vendin pranë Akademis së Futbollit JUNITED dhe do të mund të startojnë menjëherë sepse numri është i limituar.


U-09

Grup-moshat 2009-2010

U-07

Grup-moshat 2011-2012

EKIPI YNË

Naser Jasiqi

Managjer & Terner


Valon Kasapi

Trener & Coach


LAJMET E FUNDIT

Mai 24, 2024

Njoftim!24.05.2024

Treningu i rradhes do të mbahet me dt: 26.05.2024 e Dielë) mbas Palestres Sportive (Shani Nushi) Vrejtje: neser (e Shtunë)nuk ka Trening per shkak se Fusha […]
Mai 21, 2024

Njoftim!21.05.2024

Treningu i rradhës do të mbahet me dt: (22.05.2024 e Merkurë) mbas Palestres Sportive   (Shani Nushi) —————————————————————————————- Nga:ora:09:00/Te gjitha Gjeneratat që kan Shkollë mbasdite Nga […]
Mai 19, 2024

Njoftim!20.05.2024

Treningu i rradhes do të mbahet me dt: (21.05.2024 e Hënë) mbas Palestres Sportive (Shani Nushi) ————————————————————————————— KUJDES :Sot e (Dielë)nuk do te ketë Trening! Neser […]