loader image

KONTAKTI

ONLINE KONTAKTI

  Si u njoftove me Akademin "J-UNITED Football"?

  Në rast që keni ndonjë problem gjatë mbushje së formularit, na kontaktoni përmes Tel. 044 133 593

  Na kontaktoni:

  EKIPI YNË

  Naser Jasiqi

  Managjer & Terner


  Kliko për të parë karrieren...

  Naser Jasiqi, i lindur me: 07.03.1973 në Gjakovë
  Ne vitin 1988 ka filluar karrieren si Junior i KF Gjakova
  Ne vitin 1989 Senior i KF Gjakova
  Në vitin 1991 KF Vëllaznimi
  Në vitin 1997 FC Maribor në Slloveni
  Në vitin 1998 FC Toluca Meksiko
  Në vitin 1999 FC Prishtina Bern të Zvicëres
  Në vitin 2000 KF Vëllaznimi
  Në vitin 2001-2002 KF Drita në Gjilan
  Në vitin 2002-2003 KF Vëllaznimi në Gjakovë
  Në vitin 2003-2005 KF Besan ë Pejë
  Në vitin 2005-2006 KF Vëllaznim në Gjakovë
  Në vitin 2006-2007 KF Besa në Pejë
  Në vitin 2007 KF Vëllaznimi në Gjakovë

  Që nga viti 1995-2006 Reprezentus i Kosoves, gjat këtyre viteve 2x herë Kampion i Kosovës me KF Besa, 2x herë fitues i Kupës së Kosovës me KF Drita 1x herë dhe KF Vëllaznimi 1x here, dhe kupa tjera e vende te para në turne të ndryshme ku vlen të permendet turneu i Düseldorf-it ku ishim me Reprezentacion dhe e fituam vendin e parë!
  3x here ne 10 Furbollistet e vitit në Kosovë, 3x herë ndër 10 Sportistet e vitit në Gjakovë, Sportist i vitit 2004 në Gjakovë, disa herë epiteti i golashenuesit më të mirë në Kosovë. Shumë Turnire te fituara në Futboll te vogel ne Zvicer e Kosovë, Lojtari ma i mirë i Turnirit te organizuar nga FC Prishtina Bern në vitin 1999 ku kan marr pjese me shum se 60 ekipe e shumë tjera…

  Valon Kasapi

  Terner & Coach


  Arlind Jasiqi

  Terner & Coach